Bayi Ödeme Yazılımı

bayi ödeme yazılımı
Bayi Tahsilat Sistemi

Bayi ödeme yazılımı, B2B pazarda faaliyet gösteren dağıtıcı, distribütör veya toptancı işletmelerin bayi veya alt bayilerinden tahsilat yapabilmesine olanak sağlayan sistemdir. Her bir müşteri kullanıcı adı ve şifreleri ile ana firma için hazırlanmış ödeme sayfasına giriş yaparak kredi kartı ile serbest ödeme gerçekleştirebilir.

Bayi ödeme yazılımı, müşterilerin kredi kartı bilgilerini firma ile paylaşmadan, diledikleri zaman 3D güvenlik doğrulaması kullanarak kredi kartı ile ödeme yapabilme imkanı sağlamaktadır. İster bilgisayar ister mobil cihazlar üzerinden internete bağlanılabilen her ortamda ödeme gerçekleştirilebilir.

Bayi Tahsilat Sistemi

Ana firma, bayileri için oluşturduğu bayi ödeme yazılımı üzerinde tüm yetkiye sahiptir(kullanıcı oluşturma, ödeme alma, ödeme talebinde bulunma, raporlar…).  Ana firma tarafindan bayi olarak oluşturulan kullanıcılar bayi ödeme yazılımını, kendi tahsilat sistemleri gibi kullanabilirler. Bayi, kendi müşterileri için kullanıcı oluşturabilir ve ana firmanın belirlediği taksit imkanları doğrultusunda tahsilat yapabilir. Bayilerin müşterilerinden alınan ödemeler doğrudan ana firma sanal pos hesaplarına aktarılır. Bu ödemeler bayinin ana firmadaki cari hesabına aktarılır.

Yapılan tahsilatlar için her bankanın sanal pos ekranlarına giriş yapıp tek tek kontrol etmenize ihtiyaç yoktur. Bayi ödeme yazılımındaki tahsilat raporunda, seçilen tarihler aralığında, hangi müşteri, hangi bankaya , ne kadar ödeme yapmış tek bir ekrandan takip edilebilir. Ayrıca iptal veya iade edilmesi gereken ödemeleri yine ayni ekran üzerinden anında iptal veya iade edebilirsiniz.

Bayi Ödeme Yazılımı Muhasebe/ERP Entegrasyonu

Kendi kullanıcı adı ve şifresi ile sisteme giriş yapmış bayiler, yaptıkları ödeme sonrası ana firma cari hesabında alacaklandırılır. Eğer Logo, Netsis, Mikro… gibi bir muhasebe veya ERP programı ile entegrasyon sağlanmasıyla, otomatik olarak ilgili tutar ilgili cari hesaba islenir.  

Bayi Ödeme Yazılımı Güvenlik

Bayilerin ödeme ekranlarında ilgili alanlara yazılan kart bilgileri şifrelenerek bankaya gönderilmekte ve banka ekranına yönlendirilmektedir. Yönlendirme esnasında müşterilere gönderilen 3D onay kodu ile müşteriler ödeme gerçekleştirmektedir. Böylelikle sistem üzerinden kart sahibinin bilgisi dışında ödeme yapılması önlenmektedir.

Bayi Ödeme Yazılımı ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz 0850 840 8180 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bilgi@pospratik.com mail adresinden de sorularınızı gönderebilirsiniz.

Mustafa Elol 22 Jan 2018
+90 (850) 840-8180