Bayi Tahsilat Sistemi ile Sanal Pos Kredi Kartı Ödemesi

sanal pos kredi kartı ödemesi
Bayi Tahsilat Sistemi

Bayi tahsilat sistemi, bayilerinizden ya da alt bayilerinizden, tahsilatlarınızı online olarak almanızı sağlayan uygulamalardır. Pospratik’in sunduğu e-tahsilat paketlerinden biri mutlaka sizin işletmenize uygun olacaktır. Bu paketler, internet üzerinde çalışan sizin alan adınız ile yayına alınan bir web sitesinden oluşmaktadır ve tümüyle sizin işletmenizin kurumsal kimliğini anlatacak renk tonları ve görseller ile bezenmektedir.

Bilişim Sektörü için Uygundur.

Bu sistemi kullanmak için illa bankaya başvurmak zorunda değilsiniz, ayni zamanda PayU gibi diğer ödeme altyapı sağlayıcı firmalar ile de entegre çalışır. Böylelikle Sanal Pos için aylık bir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. PayU’nun size sağlayacağı 7 adet bankanın sanal pos ile bütün tahsilatlarınızı gerçek zamanlı olarak kredi kartlarıyla yapabilirsiniz. Ayrıca farklı ödeme noktaları yerine Pospratik’i tercih ederek ödemelerinizi tek bir platformda toplayabilirsiniz. Online tahsilat isinizi zahmetli yönlerini kolaylaştırın.  

PayU’da bulunan sanal pos yapısı farklı komisyon oranlarıyla çalışmaktadır. Tek çekim uzun vade uygulamalarında daha ekonomik komisyon oranlarıyla çalışırken, ticaretinizin hacmi de bu komisyon oranlarını etkileyen değerler arasındadır. Tüm bu yapıları kendi çözümlerinize yada sitenize entegre edebilir, ödemeleri sitenizdeki ödeme sayfasından alabilirsiniz.

bayi tahsilat sistemi kolaydır.

web bayi tahsilat sistemi

Pospratik’in bu özelliklerine sahip olmak için ise,

Öncelikle, Pospratik’in e-tahsilat sitesi açılmaktadır. Bu bayi tahsilat sistemi sizin belirlediğiniz kurumsal kimliğiniz ile uyumlu alana adı üzerinde çalışacaktır. Bu adınıza açılacak olan alan adi, mevut siteniz altında bir alt alan adi olabileceği gibi, yeni bir alan adi kullanabilir. Kurumsal kimliğinizi korumak isteğinizden dolayı yayında bulunan sayfanızın içine de gömülü olarak kullanabileceğiniz sanal pos entegrasyonlu ödeme sisteminizi yayına alabilirsiniz.

Pospratik’te sanal pos ve bayilerinize yansıtacağınız tüm seçeneklerin sizlerin kontrolünde olduğunu unutmayın. İster tek çekim, ister taksit, ister vade farkı oranlarını istediğiniz seçenekler için uygulayın ya da dilerseniz dövizli tahsilat yapın.  Bunlar gelişmiş özelliklerin bir kaçıdır. 

Pospratik Nasıl Çalışıyor?

Ticari müşterileriniz, bayileriniz ya da alt-bayileriniz sahip olduğunuz sanal pos altyapılı e-tahsilat sisteminize giriş yapıyorlar. Sizin tercihlerinize göre üyelikli ya da üyeliksiz olarak ödeme sayfasına erişiyorlar. Tutar kısmına tutarı yazıyor ve sizin sunmuş olduğunuz tek çekim veya taksit seçeneklerinden birini seçiyor. Sonra, dilerse not yazarak kredi kartı bilgilerini girerek ödemesini tamamlıyor.

Güvenlik Nasıl Sağlanıyor?

Pospratik sanal pos altyapılı bayi tahsilat sistemi'nde 3D secure ve 256 Bit SSl sertifikasıyla şifreleme yapılır. Uluslar arası güvenlikli sunucularda çalışan sistemleriniz, bayileriniz ve müşterilerinizin güven içerisinde ödeme yapması için tasarlanmıştır. 

Her ödeme işlemi sonrasında arzu ederseniz işlem bilgilerini alabilir, ödemeyi yapan müşterinize dekont gönderebilirsiniz. Böylelikle her hareketin bilgisine siz ve müşterileriniz bilgi sahibi olur.

Sanal Posa Sahip Olan Firmalar

Sanal pos anlaşmalarınız hali hazırda var ise, anında bayi tahsilat sistemi'ni kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanmaya başlamak için sadece sanal pos üye iş yeri bilgilerini Pospratik’in ilgili banka ekranlarına girmeniz yeterli. Üstelik tüm bu işlemleri dilediğiniz yerden yapabilirsiniz. İster notebooktan, ister tablet ister cep telefonundan.

sanal pos sistemleri pratiktir.
sanal pos kolay temin edilir.

sanal pos sistemleri isinizi gelistirir

bayi tahsilat sistemi kolaydır.

Baris Kafa 22 Jan 2018
+90 (850) 840-8180