Bayi Tahsilat Sistemi

bayi tahsilat sistemi
Bayi Tahsilat Sistemi

Bayi Tahsilat Sistemi, üretici firma, toptancı veya ürün tedariki yapan firmaların, bayilerinden veya ticari müşterilerinden kredi kartı ile online tahsilat yapabildikleri sistemdir.

Bayi tahsilat sistemi, firmanıza özel açılan web sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. Üretici firma, toptancı veya ürün tedariki yapan firmalar bu siteye birer kullanıcı adi ve şifre ile giriş yapabilmektedir. Sistemi kullanan ana firmanın kendine ait sanal poslar üzerinden bayilerinden ve müşterilerinden online tahsilat  yapabilir.

Ana firma bayilerine veya müşterilerine farklı ödeme seçenekleri sunabilir. Ayni pos tanımlamaları ile bayilerine taksit imkanı sunarken, müşterilerine taksit imkanı sunmayabilir veya daha az taksit sayısı seçeneği sunabilir. Ayrıca bayi ve müşterilerine farklı komisyon oranları uygulayabilir.

Ana firma altında yüzlerce bayi olduğunu düşünün, bu bayiler farklı bankalara ödemelerini yapacak. Muhasebe ve finans departmanınızı her bayinin ödemelerini, bankalardan alınan gün sonu dökümleri üzerinden ilgili cari hesaplarına aktaracak. Aktarmadan önce de bir takim hesaplamalar yapılacak. Yapılan işlemlerin doğruluğu için tekrar bir kontrol gerçekleştirmek gerekecek. Bu süreçte olası hatalardan oluşacak zaman veya is gücü kaybını çok fazla olacağını tahmin edebilirsiniz.

Bayi tahsilat sistemi sayesinde tek bir kaynaktan tüm bayi ve müşterilerinize ait ödeme hareketlerini yönetebileceksiniz.

Bayi Tahsilat Sistemi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz 0850 840 8180 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bilgi@pospratik.com mail adresinden de sorularınızı gönderebilirsiniz. 

bayi tahsilat sistemi pratiktir.

Isinizi bayi tahsilat sistemi gelistirir.

Mustafa Elol 13 Dec 2016
+90 (850) 840-8180