Mobil Tahsilat ile Cepten Tahsilat Yapın

telefondan mobil tahsilat
Mobil tahsilat

Mobil tahsilat sistemi, herhangi bir fiziki pos makinesine ihtiyaç duymadan akilli cihazlar olarak adlandırılan; android, ios veya windows isletim sistemine sahip telefon veya tabletler üzerinden kredi kartı ile tek çekim veya taksitli tahsilat yapılabilmesini sağlayan online tahsilat sistemidir.

PosPratik, mobil uyumlu online tahsilat sistemidir. Mobil cihazlar üzerinden açılan mobil tahsilat sistemi ödeme sayfası responsive tasarıma sahip olduğu için sayfa görünümü ilgili cihazın ekran boyutlarına orantılı olarak değişmektedir. Bu özellik kullanıcının site içerisinde daha rahat hareket edebilmesine imkan tanır.

Firma personeliniz sahada müşteri ziyareti sırasında internete ulaşımı olan mobil cihazı üzerinden tahsilat gerçekleştirebilir. Personeliniz, firmanız adına açılan ödeme sayfasına giriş yapar, ödeme alacağı müşterisini seçtikten sonra, müşteriye ait kredi kartı bilgileri girilerek müşteriye 3D güvenlik kodunun gönderilmesi sağlanır. Gelen 3D kodu girilir ve tahsilat gerçekleştirilir. Diğer bir seçenek SMS ile mobil tahsilat, personeliniz müşteri ziyaretine gitmeyecek ve gün içinde de müşteriden ödeme almanız gerekiyor. Sistem içerinden ilgili müşteri seçilerek tahsilat talebinde bulunulur. Tahsilat talebinde bulunduğunuz müşterinin cep telefonuna gönderilen SMS içerisinde ödeme linki de bulunmaktadır. Müşteriniz ödeme linkini tıklayıp ödeme sayfasına yönlenir. İlgili kredi kartı bilgilerini girdikten sonra ödemesini gerçekleştirebilir.

Mobil tahsilat sistemi üzerinden yapılan ödemeler sonucunda sistem tarafından hem firmaya hem de müşteriye ödeme bilgisi Sms veya E-posta ile gönderilmektedir.

mobil tahsilat kolaydır.

Mobil tahsilat sistemi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz 0850 840 8180 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bilgi@pospratik.com mail adresinden de sorularınızı gönderebilirsiniz.

Mustafa Elol 20 Jan 2018
+90 (850) 840-8180