E-Tahsilat Yazılımı

E-Tahsilat Yazılımı
E-tahsilat

E-tahsilat yazılımı, kredi kartı ile tahsilat yapmak isteyen işletmelerin online ortamda müşterilerinden ödeme alabilmelerini sağlar. Müşterilerinizin firmanıza ödeme yapabilmesi için bir firma personelinin müşteriyle iletişim kurmasına ihtiyaç yoktur. Müşteriler, firmaya özel açılan ödeme sayfası üzerinden, kendilerine verilen kullanıcı adi ve şifre ile herhangi bir zaman ve saatte sisteme girip 3D güvenlik alt yapısıyla ödemelerini gerçekleştirebilir.

E-Tahsilat yazılımı kullanmayan firmalar, mail order  ile kredi kartı tahsilatı yapmaktadır. Mail order ile ödeme alma süreci oldukça zaman almakta ve firmaya is yükü oluşturmaktadır.  Mail order ile tahsilat yapabilmek için firma tarafindan müşteriye gönderilen tahsilat formunun yanında , müşteriye ait nüfus arkalı önlü fotokopisi ve kredi kartı fotokopisinin firmaya gönderilmesi gerekmektedir. Bu durum hem işletmeyi zan altında bırakmakta, hem de müşteriyi tedirgin etmektedir. İnsanlar mümkünse kredi kartı bilgilerini başka bir kisiyle paylaşmadan 3D güvenlikli ödeme yapmayı tercih ederler.

Alınan her evrakın güvenli bir şekilde firma tarafindan saklanması gerekir. Ayrıca yanlış veya hatalı bir tahsilat yapıldığında o ödemenin iptal veya iadesi için banka ile irtibata geçip talimatı verip ardından sürecin ne durumda olduğunu tekrar  teyit etmek gerekebilir. Ayrıca bankalardan tek tek alınan gün sonu raporlarının ilgili cari hesaplara işlenmesi sürecinde olası hatalar da iş yükünü daha da arttırmaktadır. Zamanın ve iş gücünün firmalar için oldukça maliyetli olduğu günümüzde tüm işlemlerin tek bir platform üzerinden yürütülmesi (Müşterilerin firmalar ile kredi kartı bilgisi paylaşmaması, işletmenin evrak takibinin ortadan kalkması, iptal/iade işlemleri, firmanızın tüm bankalara ait tahsilat raporuna tek bir butonla ulaşılması, alınan ödemelerin ERP/Muhasebe programında ilgili cari hesaplara alacak olarak aktarılması…) e-tahsilat yazılımı ile mümkündür.

E-tahsilat yazılımı ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz 0850 840 8180 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bilgi@pospratik.com mail adresinden de sorularınızı gönderebilirsiniz.

Mustafa Elol 22 Jan 2018
+90 (850) 840-8180