Kurumsal Tahsilat Sistemi

kurumsal tahsilat sistemi
E-Tahsilat Sistemi Online Tahsilat Sistemi

Kurumların müşterilerine sağlamış olduğu mal veya hizmet bedellerinin, kredi kartı ile tahsilat yapılmasını sağlayan yazılımlardır. Kurumsal tahsilat sistemi; kurumlara veya isletmeler, kendilerine özel açılan web sayfası üzerinden, bayiler, alt bayiler, müşteriler, üyeler ve abonelerden kredi kartı ile tek çekim veya taksit imkanlarıyla online olarak tahsilat yapabilir.

Kurumsal Tahsilat Sistemi, isletmelere özel oluşturulan ödeme sayfası üzeriden alınan ödemelerin takibini yapan finans ve muhasebe departmanlarında olası yasanabilecek/yasanan sorunların önüne geçmekte, bu departmanlar üzerindeki is yükünü de hafifletmektedir.   PosPratik Kurumsal Tahsilat Sistemi, Türkiye’de faaliyet gösteren tüm bankaların sanal pos altyapıları ile entegre olabilmektedir. İşletmeler sürekli olarak çalıştıkları bankalar başta olmak üzere tüm bankalara sanal pos başvurusu yaparak kurumsal tahsilat sistemlerini kurabilirler.

Kurumsal Tahsilat Sistemi ile gün ve saat kısıtlaması olmadan 7 gün 24 saat hızlı ve pratik bir şekilde ödeme yapılabilir. Tahsilatlarda harcanan gereksiz zaman kayıpları önlenir. Tahsilatların hangi bankaya yapıldığının takip edilmesi, bankaların online işlem merkezlerine tek tek girip kontrol edilmesi, yapılan yanlış ödemenin iptal veya iade edilmesi için bankayla iletişime geçilmesi gerekliliğini ortadan kaldırır. Ödemelerin muhasebe veya ERP programına işlenmesi gibi manuel olarak yapılması gereken işlemler, kurumsal tahsilat sistemi sayesinde sürekli açık olan tahsilat ekranınızdan alınan ödemelerinizin, anında muhasebe programınızdaki ilgili cari hesaba işlenmesi sağlanır. Kredi kartı ile taksitli, tek çekim, komisyonlu veya komisyonsuz olarak alınan ödemeler yönetim paneli üzerinden grafiksel ve istatistiksel olarak raporlara aktarılır. İhtiyaç halinde, istenen zaman aralığı, müşteri grubu, banka filtreleri kullanılarak ilgili raporlara ulaşılabilir.


Kurumsal Tahsilat Sistemi ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz 0850 840 8180 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca bilgi@pospratik.com mail adresinden de sorularınızı gönderebilirsiniz.

Mustafa Elol 20 Jan 2018
+90 (850) 840-8180