Sanal Pos Destekli Bayilik Sistemi

.

sanal Pos destekli e-tahsilat
Sanal Pos

İsletmeler için geliştirilen sanal Pos destekli bayi tahsilat sistemi ile bayiler ile en önemli ve yönetilmesi gerekli ve ticaretin seklini değiştiren tahsilatın biçimi, günümüz teknolojileri ile yeni bir biçim kazanmaktadır. Klasik yöntemlerin aksine sanal pos altyapısı ile beraber, kredi kartları B2B ticaretin içerisine girdiğini görmekteyiz.

Sanal Pos Destekli Bayilik Yapısı

Pospratik ‘in geliştirmiş olduğu online tahsilat sistemleri işletmeler hiç bir sorun yaşamadan tahsilatlarını elektronik ortamda sanal pos'lar üzerinden yaparlar. Müşterilerinin Bireysel yada Ticari Kredi kartları ve bankaların sağladığı sanal pos kullanılarak yapılan tahsilatlarda, bütün işlem raporları tutulmakta ve bayiler ile aranızdaki ticaretin kontrollü ve sağlıklı yürümesi için yenilikçi bir ödeme altyapını sunmaktadır. Ticari ilişkiniz olan işletme, kendisine ait ödeme raporlarını, sanal pos üzerinden gerçekleştirdigi ödeme iptal veya iadelerini online olarak gerçekleştirilebilmektedir. Pospratik tarafından sunulan bu sistem,  isletmelere özel olarak hazırlanmakta ve internet üzerinden kendilerine özel odeme.firmaadi.com.tr veya benzeri alan adları üzerinden yayınlanmaktadır. Kendi alan adınızdan yayınlanan bir sanal pos destekli tahsilat sistemi ile kurumsal imajınızı da pekiştirmiş olursunuz.  Yayınlanan mu sistem, üst düzey güvenlik önlemleri ile donatılmış olup, uluslar arası güvenlik standartlarına uygun olarak 256 bit SSL sertifikası ile iletişiminizi de güven altına almaktadır.

Bu sistemin kullanımı da oldukça kolaydır. Bayi firmalarınızın alan adınızdan yayınlanan sitenize girerler, ödeme yapmak istedikleri tutarı yazarlar ve online kredi kartı ile ödemelerini gerçekleştirirler. Bu işlemi üye olarak yapabildikleri gibi üye olmadan da yapabilirler. Bu tamamen yönetim panelinden sizin tercihinize bağlıdır.

E-tahsilat Yönetim Paneli

Bayilik yapınız için planladığınız Sanal pos destekli Sitenizin ayni zamanda bir de yönetim kısmı bulunmakta bu alana sadece siz ulaşabilirsiniz. Elbetteki işletmenizde farklı kullanıcılar var ise onlara da dilediğiniz yetkileri vererek bu sanal pos destekli tahsilat sisteminizi kullanmalarına müsaade edebilirsiniz. Yönetim paneli ile raporlarınızı detaylı bir şekilde alabilirsiniz. Diğer çekirdek sistemleri ile entegrasyonlarını gözlemleyebilir, iletişim durumunu sorgulayabilirsiniz.

Sanal pos destekli E-tahsilat kredi kartı ile online ödeme sistemleri hakkında bizi arayarak yada destek@pospratik.com adresine mail atarak bilgi alabilirsiniz.

Demo talebinizi bize iletin, işinize değer katacak çözümü inceleyin.

Demo talebi için tıklayınız.

Baris Kafa 20 Jan 2018
+90 (850) 840-8180