Sanal Pos Varsa Online Tahsilat Sistemi Hazır

Sanal Pos varsa Online Tahsilat Sistemi Hazır
Sanal Pos

Online tahsilat sistemleri, bankalardan aldığınız sanal pos sistemlerini kullanarak kredi kartları ile ödeme toplamanızı sağlayan özel yazılımlardır. Online tahsilat sistemi  üzerinden yapılan tüm işlemler raporlanabilir. Yönetim paneli aracılığıyla her bir işlemin detayına erişebilir, online olarak  iade ve iptal işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca, online tahsilat sistemi yardımı ile sanal pos üzerinde gerçekleşen işlemler muhasebe programlarına yapılan entegrasyonlar sayesinde, eş zamanlı olarak muhasebe programlarınıza aktarımı sağlanabilir.

Bayilerinizden, alt bayilerinizden ve onların müşterilerinden, bankadan almış olduğunuz sanal Pos sistemi üzerinden kredi kartları ile ödeme yapmalarını sağlayabilirsiniz. Böylece bayileriniz, alt bayileriniz ve onların müşterileri arasında dönen tahsilat trafiğini takip edebilir, yönetim paneli üzerinden alacağınız raporlar ile hangi bayinizin ne kadar tahsilat yaptığını, ödemelerin daha çok hangi sanal pos üzerinden geçtiğini kolaylıkla görebilirsiniz. 

Sizin tanımlarınızı kullanan online tahsilat sistemi üzerinden, bayi ve alt bayilere açarak size yapacakları ödemeler için onları sanal POS masraflarından kurtarmış olur, tahsilat toplamanın önündeki engellerden bir tanesini kaldırmış olursunuz.

Online Tahsilat Sistemi Nasıl Kurulur ?

Online tahsilat sistemi sahibi bir işletme olmak için ilk olarak, tahsilatlarını toplayacağı kendi adini taşıyan bir alan adı seçilmelidir. Firmanın kendi web sitesi var ise bu alan adi altına, bir alt alan adi da (tahsilat.pospratik.com gibi..) belirleyebilir. Belirlenen alan adi altında, sistem Pospratik uzmanları tarafindan ayağı kaldırılır. İşletmenin ödemelerini toplayabilmesi için artık yapması gereken tek bir şey kalmıştır, o da almış olduğu sanal pos bilgilerinin sisteme girilmesidir.

Her bir sanal pos tanımını sisteme yaptıktan sonra, yönetim sayfalarımızdan taksit ve komisyon atamalarını yapabilirsiniz. Böylece, hangi müşterilerinizin ne kadarlık komisyonlarla  belirleyebilirsiniz.

Online Tahsilat Sistemi Nasıl Çalışır?

Size ödeme yapmak isteyen kim varsa, kredi kartı, banka kartı ile internetin olduğu her yerden sizin açmış olduğunuz internet sitesi aracılığıyla ödemelerini, sizin sanal pos tanımlarınızı kullanarak yapabilirler. Müşterilerinize hem üyelikli hem de üyeliksiz ödeme seçeneklerini sunarak, sizin tanımlarınız üzerinden ödeme alma imkanına kavuşursunuz.

Online Tahsilat Sistemi Avantajları Nelerdir ?

Online tahsilat sistemi mobil cihazlarla yüzde yüz uyumlu çalışır. İnternete bağlanabilen akilli telefonlar ve tabletler üzerinden kullanıcı dostu arayüzleri ile müşterileriniz ödemelerini gerçekleştirebilir. Pospratik ile birlikte sanal pos muhasebe programları entegrasyonları hazır olarak gelmektedir. Böylece sanal pos üzerinden geçen her ödeme eş zamanlı olarak muhasebe sisteminize aktarılacaktır. 

Online olarak iade ve iptal işlemlerini gerçekleştirebilir, her bir sanal pos üzerinde gerçeklesen tüm hareketlerin raporlarını alabilirsiniz.

Nasıl Deneyebilirsiniz ?

Pospratik – Online Tahsilat Sistemini ücretsiz denemek istiyorsanız demo talebinde bulunmanız yeterlidir. Demo talep formunu sadece bir dakikanızı ayırarak doldurabilir yada (850) 840-8180  numaralı telefondan , Pospratik uzmanları tarafindan yapılacak size bir özel demo talebinde bulabilirsiniz.

Caner Yiğit 22 Jan 2018
+90 (850) 840-8180