E-tahsilat Sistemi ve Online SanalPos Kurulumu

E-tahsilat Sistemi ve sanalpos kurulumu
Sanal Pos E-tahsilat

İşletmelerin en zorlandıkları konulardan bir tanesi de bayilerinden ve alt bayilerinden tahsilatlarını gerçekleştirebilmektir. Muhasebe ya da finans uzmanları, tahsilatların vadeleri gidildiğinde zorlanmaktadırlar. İsletmelerin bayilik ve alt bayilik sayıları yüzleri kimi zaman ise binleri bulduğu için, tahsilat için ciddi is gücü ve zaman ayırmak gerekir. 

Pospratik, tüm kayıplarınızın önüne geçecek size zaman kazandıracak hem de is gücü Kazancı ile islerinizi kolaylaştıracak dolayısıyla size maliyet avantajı sağlayacak e-tahsilat sistemi çözümünü pazarda müşterilerin kullanımına sunmuştur.  İçinde bulunduğumuz teknolojik devirde, hayatimizi kolaylaştıran is yaşamımız interaktif hale getiren is araçları ile çalışmaktayız. Pospratik bu ekosistemin bir parçası olarak finansal ürünler pazarında, isletmelerinin elinin altındadır. 

Yüzlerce ve coğrafi olarak geniş bir alana yayılmış bayi ve alt bayi yapınıza dahil olan ticari işletmelerden tek tek tahsilat yapmak zorunda olabilirsiniz. Müşterilerinizden bazılarından banka havalesi, bazıları ise farklı tahsilat yapmak durumunda kalıyorsunuz. Farklı tahsilat yöntemleri ve vade yönetiminde sıkıntı çekmeniz muhtemel. 

Pospratik ile tahsilatınızı tek bir çatı altında toplayabileceğiniz çözüm sanalpos destekli e-tahsilat sistemi dir. Bu sistemin size getirdiği, internet üzerinde firmanızın ismine özel bir alan adında bir sitenin açılması ve bu siteye, sanalpos entegrasyonlarınızın gerçekleştirilmesidir Sitenizde bayileriniz veya alt bayileriniz giriş yapıyor ve sanalpos entegre ödeme sayfasını tıklayarak kredi kartları ile e-tahsilat gerçekleştirebiliyorlar. 

  Firmanıza ait internet tabanlı bir site açılıyor. Bu siteye sahip olduğunuz sanalpos ile entegre ediliyor. Sitenize bayileriniz ya da alt bayileriniz giriş yapıyor ödeme sayfasına tikliyor ve kredi kartları ile online tahsilat yapıyor. Pospratik sistemi, bildirim sistemlerini yapısında bulundurmaktadır. Ödeme sonrasında Pospratik içerisinde belirlenmiş kullanıcılara ödeme geldiğini bildirirken, ödeme yapan kişiye tahsilat dekontu göndererek sistem üzerinde ihtiyaç duyulan bildirimler üretilmiş olur. 



Baris Kafa 20 Jan 2018
+90 (850) 840-8180