Sanal Pos ile 3D'li E-Tahsilat Gerçekleştirin

3d e-tahsilat sanal pos
Sanal Pos E-tahsilat

Pospratik Sanal Pos E-Tahsilat Sistemi, isletmelerin bayi, alt-bayi veya ticari müşterilerin  kredi kartı üzerinden ödeme yapmalarını sağlayarak, isletmelerin tahsilatlarını almalarına imkan veren web tabanlı yazılım çözümüdür. Bu çözümle tahsilat süreçlerinde karşılaşılan zorluklar, aşılmaktadır. Firmaya özgü yeni süreçler tasarlanarak is gücü ve zaman kayıplarının önüne geçilmektedir. 

Pospratik, sanal pos destekli e-tahsilat yazılımı kullanarak firmalara özel web sitesinin açılmasını sağlayarak, bu siteye tanımlanacak sanal pos ayarlarının tamamlanmasıyla kullanıma hazır hale gelir. Ulusal olarak bilinen tüm bankaların sanal pos entegrasyonları hazır halde devreye alınabilmektedir. Pospratik ile Sanal pos ayarları gibi teknik düzenlemelerin yanında isletmenin kurumsal kimliğiyle uyumlu logo ve renk tonları kullanılabileceği görsel düzenlemelerin yapılması mümkündür. İsletmeye özel uygulanan bu tasarımla isletmenin kurumsal imajı pekiştirilmiş olur.

Kredi kartlarıyla ödeme yapacak müşteriler, Pospratik tarafından isletmenin kendi alan adi üzerinde sunulan siteye giriş yaparlar. İstenilirse, üyelik siz giriş , istenilirse müşterilerin kendilerinin üye olabilme imkanı yada sadece isletmenin kendisinin oluşturduğu üye giriş bilgileriyle sisteme giriş yapılabilir. Giriş işleminin hemen ardından ödeme sayfasına yönlendirilir. Ekranda ödeme yapacakları tutarı, kredi yada taksit seçimiyle ödemeyi nasıl yapacaklarını seçerler ve ödeme yap butonuna basarak işlemi tamamlarlar. 

Sanalpos alimi kolay, sanalpos kullanımı pratiktir.

Sanalpos kullanın, nakit akışınız hızlansın.

sanalpos kolaylıkla işinize entegre edersiniz.

kullanışlıdır sanalpos.

ticareti hızlandırır sanalpos.

sanalpos ile tahsilat

3D E-Tahsilat ve ERP Entegrasyonu

Pospratik, Logo, Netsis, Mikro, ETA, Uyumsoft, SAP, Microsoft ürünleriyle entegre olarak çalışmaktadır. İşinize özel yada sizin süreçleriniz ile uyumlu entegrasyon çözümleri ve farklı platformlar arası bağlanabilirlik özelliğiyle dilerseniz hazır entegrasyon çözümlerini dilerseniz işletmeniz içerisindeki ekibi ile entegrasyon çözümleri geliştirilebilir.

Ayrıca Pospratik’in sağladığı tüm bankalarla entegrasyon sayesinde, banka değiştirseniz bile Pospratik sizinle olmaya devam edecektir. Sanal pos entegrasyonları ile tek, taksitli, puan kullanımı, online iptal, iade işlemleri kolaylıkla yapılabilmektedir.   

sanalpos ayarları hazır gelir

Sanalpos isinizi hızlandırır.
sanalpos çözümüyle uzak noktalara erişin

Sanalpos tercih edin.

sanalpos isletmelerin dostudur.

Sanalpos kolaylıktır.

sanalpos hız kazandırır.

Baris Kafa 06 Jan 2018
+90 (850) 840-8180