Sanal pos Sistemli Ödeme Yazılımı

.

sanal pos sistemli ödeme
Sanal Pos

Sanalpos Sistemli Ödeme Yazılımı Nedir ?

Pospratik, firmaların bu sorunlarını çözebilmesi ve bu tarz problemleri yaşamaması için geliştirilmiş, firmaların kendi web siteleri üzerinden tahsilatlarını toplayabilmesini sağlayan özel bir yazılımdır. Artık, bir şekilde tahsilat yapmak zorunda olan her şirket, kendi sanal pos sistemlerini kullanarak internet üzerinden tahsilatlarını toplanabilecektir.

E-tahsilat yazılımları, sanal pos alt yapısı üzerinden internetten online olarak ödeme toplayabilen sistemlerdir. Pospratik bir e-tahsilat yazılımıdır. Bir şekilde internetten ödeme almanız gerekiyorsa, bir e-tahsilat sistemine ihtiyacınız olacaktır. İyi bir e-tahsilat yazılımının mevcutta kullanılan tüm sanal pos sistemlerine entegrasyonu olması gerekmektedir. Entegrasyonlar ile ilgili daha kapsamlı bilgi almak isterseniz sanal pos entegrasyonları hakkındaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Ödeme Yazılımlarının Avantajları Nelerdir ?

Sanal pos sistemli ödeme yazılımı kullanan firmalar, tüm tahsilatlarını tek bir platform üzerinden toplayabilmektedir.Tek yapmaları gereken sanalpos hizmeti veren bankalara başvuruda bulunmaktır. 

Peki bir ödeme yazılımı olan Pospratik’in kuruma getirdiği kolaylıklar ve avantajlar nelerdir ?

Firma, sanal pos üzerinden tahsilatlarını toplayabilmesi için, kendi alan adı altında açılmış bir web sitesine sahip olur. Kurulan bu web sitesinin tanımlamalar bölümünde banka tarafından sağlanan bilgilerin girilmesi ile entegrasyon hazır hale gelir. Ayrıca sistem içerisinde yapılan ayarlamalar ile web sitesi firmaya göre özelleştirilmiş olur. Firma logosu, site renk dağılımı gibi parametrelerle web sitesi firmaya göre şekillendirilir.

Ödeme yapacak olan müşteriniz, bayiniz ya da bayinizin müşterileri, sistem tarafından daha önceden tanımlanmış kullanıcı adi ve şifre ile sisteme giriş yaparak ödemelerini gerçekleştirebilirler. Müşterileriniz çok hızlı değişiyor ve yerine yenileri ekleniyor ise ödeme yapmak isteyen kullanıcılarınızın üye olmadan da ödeme yapmalarını sağlayabilirsiniz.

Ödeme yapmak isteyen müşterileriniz, mobil cihazlar üzerinden de cep telefonları ve tabletler aracılığı ile internetin olduğu her yerden diledikleri zaman sizin sanal pos tanımlarınız üzerinden ödemelerini gerçekleştirebilirler.

İnternet ortamında sanal pos üzerinden ilerleyen bu süreçler SSL ve 3D secure işlemleri ile güvence altına alınmıştır.

Sanal pos altyapisina  sahip olan ödeme sisteminizi bayilerinize, alt bayilerinizin müşterilerine açarak ödemelerinin sizin siteniz üzerinden direk olarak sizin hesabınıza aktarılmasını sağlayarak yaşanacak gecikmelerin, yanlışlıkların ve zaman kayıplarının önüne geçmiş olursunuz.

Pospratik - Online tahsilat sistemi yazılımı ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmak isterseniz  (850) 840-8180 numaralı telefon üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca bilgi@pospratik.com mail adresinden de sistemimiz, tedarik süreçleri ve tercihleri ile ilgili sorularınızı gönderebilirsiniz.

Caner Yiğit 08 Jan 2018
+90 (850) 840-8180